Nieuwe blog pagina!

Vanaf mijn blog op Hyves (http://audiopd.hyves.nl/blog/) ben ik dan eindelijk overgegaan naar WordPress. WordPress bied mij meer mogelijkheden en vanaf hier kan mijn blog ook prima worden doorgelaten naar Hyves (andersom werkt dat niet). Tevens hoop ik nog meer lezers te bereiken.

Deze blog zal gaan over mijn audio gerelateerde bezigheden en nieuwtjes. Onder de pagina ‘about’ kun je meer lezen over mij en mijn dagelijkse bezigheden.

Advertenties

2 gedachten over “Nieuwe blog pagina!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s