Algorithmix LP Split Compressor

Al een tijdje heb ik zitten wachten op de compressor die uit komt van Algorithmix. Ik was al bekend met de (Phase Linear) EQ’s van Algorithmix die ik erg goed vind. Als je de latency kan permiteren én de pittige aanschafprijs voor een plugin (zo’n 900 euro) heb je een geweldig schone EQ die zich laat vergelijken met een hardware Weiss EQ. Van de compressor plugin heb ik daarom ook hoge verwachtingen maar de prijs is wel erg schrikken.

Voor de plugin betaal je zo’n 1.899 dollar (check deze site http://www.frontendaudio.com/Algorithmix_LP_p/9999-04552.htm)! Dan wordt hij voor een hele boel potentiële gebruikers toch een stuk minder interessant, hoe goed hij ook zal zijn..

LP SplitComp is a VST 3.0 high-resolution linear-phase mastering split compressor featuring parallel mode, linear-phase split filters, adjustable soft knee, intelligent auto-release, and parameterized soft clipper. Replaces the previously announced DynaMix. It is compatible to the newly released VST 3.0 and thus multichannel compliant.

Other formats, pricing and release dates are not yet available (Algorithmix’s other plug-ins are Windows VST/DX).

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s