Franchise

Vandaag ben ik op bezoek geweest bij Dani L. Mebius om eens in de keuken te kijken bij deze top kok op het gebied van house producties. Daniël produceert en draait al een aantal jaren en is inmiddels met nog een aantal mensen begonnen aan Franchise Recordings. Zijn producties worden wereldwijd gedraait en zijn sinds kort ook op de compilaties van niemand minder dan Roger Sanchez te vinden. Daniël en ik kunnen uren praten over het bereiken van de ultieme house productie sound waar we de Laidback Luke, Axwell en Steve Angello platen als referentie nemen.

Voor het label Franchise Recordings ben ik zodoende gevraagd om de eerst volgende releases te gaan masteren. Ten eerste om de sound top te krijgen en meetbaar met referentie producties maar ook om de kwalitatieve continuïteit van de producties te waarborgen. Door Daniël zijn gedrevenheid en passie voor house muziek en het produceren er van, kan ik helemaal mee gaan met zijn enthousiasme en vind ik het een uitdaging om met hem samen te werken.

Advertenties

2 gedachten over “Franchise”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s