Shadow Hills Mastering Compressor

De Shadow Hills Mastering compressor is een opvallende compressor wat vooral te danken is aan zijn uiterlijk. Maar ook technisch gezien is het geen alledaagse compressor. Zo bevat de compressor onder andere 2 compressie circuits en kun je kiezen uit 3 verschillende transformers.

Binnenkort verzorgt Helios een tour langs een aantal studio’s in Nederland met de compressor en mag hij ook eventjes in Soest komen logeren. Voor jullie een filmpje door Doug McBride over deze compressor.


Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s