Sonalksis Mastering Suite

Een tijdje geleden blogde ik al over over een artikel wat ik had geschreven voor het magazine Interface. Het gaat over de nieuwe plugin bundel van Sonalksis genaamd ‘Mastering Suite’. Vandaag zag ik dan dat mijn artikel eindelijk is geplaatst en wel in 2 pagina’s! Ik had al eerder goede ervaringen op gedaan met de Sonalksis plugin’s en ook de nieuwe ‘Mastering Suite’ heeft mij niet teleurgesteld. Nog steeds gebruik ik een aantal plugin’s uit de bundel dagelijks voor mijn mastering.

Mocht je geïnteresseerd zijn in het hele artikel, ren dan snel naar de plaatselijke kiosk!

Advertenties

One thought on “Sonalksis Mastering Suite”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s