Trinnov ST

Een tijdje geleden hadden we ter demonstratie van AEM (Roland Mattijsen) een Trinnov Room Optimizer in de mastering ruimte van Saint of Sound.  De Trinnov Room Optimizer is een zeer geavanceerde machine die zeer uiteenlopende aanpassingen kan doen om de afluistering te optimaliseren. Hij wordt dan ook vaak gebruikt in ruimtes waar akoestische toepassingen moeilijk zijn te doen en speaker plaatsing niet optimaal is.

Nu zag ik dat Trinnov met een nieuwe Room Optimizer is gekomen genaamd Optimizer ST. De Optimizer ST is een versimpelde versie van het reeds op de markt zijnde model en ook enkel in stereo (2 kanalen) te verkrijgen. De prijs is daarmee ook drastisch omlaag gegaan (2950 Euros ex VAT) en dat maakt Trinnov een interessante room optimizer voor zowel de Pro-Audio als de High-End markt. Meer over de Optimizer ST lees je op hun website www.trinnov.com.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s