Monstertux – The Alison Album

Het is inmiddels alweer een tijd geleden dat ik het album heb gemasterd maar sinds gisteren is de officiële website gereleast. Haar naam is The Alison Album en ze is het kindje van de indie-rock band Monstertux. Ze is opgenomen én gemixt door Martijn Groeneveld in zijn Mailmen Studio te Utrecht.

The Alison Album is een origineel muzikaal verhaal dat verteld wordt door de formatie uit Leeuwarden. Het album is als hardcopy te krijgen maar op de website (www.thealisonalbum.nl) kun je, mits je 3 muziek vrienden op de hoogte brengt van Alison, gratis het album downloaden. Met de website ben je zo een uurtje zoet om alles te bekijken en te beluisteren maar dat is zeker de moeite waard!

Advertenties

2 gedachten over “Monstertux – The Alison Album”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s