Antidote

Al weer een ruime tijd geleden heb ik het album Antidote gemasterd van de industrial rock / dark electro band Contrast. Ik moet eerlijk bekennen dat ik in eerste instantie weinig met de muziek zelf had maar de gedrevenheid waarop de band bezig is heeft mij erg enthousiast gemaakt. De productie en mixage was erg goed verzorgt en de mastering ging eigenlijk vlekkeloos.

Sinds 22 mei 2009 is het album bij grote online-shops te koop en ook als betaalde download beschikbaar. Toevallig vond ik een aantal reviews uit de scene die heel erg positief waren over de muziek en de productie. Een quote uit één van de reviews wil ik jullie niet onthouden. Hij komt van de website www.gothtronic.com . Een waardering over de productie, waar ik natuurlijk ook een onderdeel van ben, is altijd leuk om te lezen!

“Actually I would like to say: finally an electro-band NOT attending the game of loudest band in the world, but a band which is obviously busy with quality during the studio-sessions. And not only on the mixing they sound perfect: also the music it self is one of the best releases I have heard this year.”

Advertenties

One thought on “Antidote”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s