Speeltje van Shadow Hills

Alweer 2 weken geleden kregen Sander en ik van Helios dit monster opgestuurd om eens aan de tand te voelen. Het is een compressor die specifiek voor mastering is ontworpen en vele mogelijkheden bied. Zo heeft het monster in totaal 2 soorten compressors aan boord (electro-optical en discrete Class A) en kun je kiezen uit 3 verschillende output transformatoren.

De vintage look, VU meters en de grote knoppen maken het erg cool om er mee te spelen. Voor mastering vond ik hem een beetje te ‘smerig’ klinken en hij zou in mijn opinie veel beter tot zijn recht komen tijdens de mixage over bijvoorbeeld een drum-bus. Hier beneden een plaatje van deze bijzondere compressor..

Advertenties

2 gedachten over “Speeltje van Shadow Hills”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s