Mastering Volendam

Na een hele tijd dan eindelijk weer eens een nieuwe post. De mastering werkzaamheden gaan lekker door en vooral de laatste week is er genoeg te doen. Met deze warme dagen mag ik lekker bezig zijn met diverse producties.

Zo kreeg ik gisteren weer iets leuks uit Volendam. Het ging om een single van J-nius. J-nius is een coverband die alle liedjes van Jan Smit speelt van de eerste tot aan met de laatste CD. Nu hebben ze een eigen nummer gemaakt en opgenomen in de bekende Arnold Mühren studio. De productie is gemixt door Patrick Mühren die in het verleden maar ook zeer recent de mixage doet van grote artiesten zoals bijvoorbeeld Marco Borsato. Een productie uit de Arnold Mühren studio staat garant voor kwaliteit en ook deze single ontbrak er niet aan.

Hier onder een foto van de studio met de bijzonder mooie SSL (Axiom MT) mengtafel.

Advertenties

2 gedachten over “Mastering Volendam”

  1. Hi Pier, Ik was zéér aangenaam verrast met de mastering van J-nius, erg goed. Goed omdat ik de energie terughoorde zonder een hoorbaar spoor van limiting, waar ik het altijd erg benauwd van krijg. Volle klank, véél energie van de band en goed verstaanbare zang die de band nou es niet ondersneeuwt. TOP!! Bedankt! Groeten, Patrick.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s