Elysia plugin

Sander heeft in zijn mastering studio in Soest de beschikking over de fantastische Elysia Alpha compressor. Voor de aanschaf van dit apparatuur hebben we hem vergeleken met de iets goedkopere en eenvoudigere M-pressor die toch iets te heftig was voor mastering maar wel een hele mooie functie kan hebben als effect compressor of compressor op de drumbus.

Niet zo ver geleden zijn ze met een equalizer versie van de M-pressor op de markt gekomen genaamd Musiq, die ik nog niet heb mogen testen maar de Elysia kwaliteit zal er vast niet aan ontbreken.

Wat ik vandaag las is dat ze met een plugin versie van de M-pressor op de markt komen. Aangezien ik zelf volledig digitaal werkt ben ik erg benieuwd hoe deze gaat uitpakken voor mastering. Op welke formats hij uit komt is nog niet allemaal duidelijk. Ik kan niet wachten om hem te testen!

Advertenties

2 gedachten over “Elysia plugin”

  1. Ja, ik ben ook wel nieuwsgierig. Vooral de negatieve-ratio is iets waar veel mensen naar uit kijken.

    Paar jaar geleden werd al gepraat over een software (emulatie) plugin van de Alpha maar die is er tot nu toe nooit gekomen en eerlijk gezegd verwacht ik die ook niet. Ik zou eerder een Alpha EQ verwachten met de geweldige shelf-filters die ook in de Alpha compressor zitten..

    Groeten, Pier-Durk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s