Wie heeft de bal?

Een paar weken geleden kreeg ik van Guido Aalbers een mailtje met de vraag of ik een experimenteel hip hop project wou masteren. Guido is mix-engineer / producer en heeft onder andere de producties van Bertolf en Miss Montreal op zijn naam staan én heeft zeer recent ook het nieuwe album van Anneke van Giersbergen gemixt. Over een bepaalde tijd zal hij ook het pand te Soest intrekken om daar zijn eigen mix-ruimte op te zetten. Het begint aardig gezellig te worden aangezien Mereijn van der Heijden een paar maanden geleden ook al zijn plek heeft gevonden in het pand. Binnenkort zal ik meer bloggen over mijn mastering ruimte in Soest.

Enfin, het ging dus om het project genaamd “Wie heeft de bal?” van Rico, Typhoon (de zilveren harp winnaar van 2009) en Muppetstuff. De live opnames zijn gemixt door Peter Blom (a.k.a. Delic, ex-Opgezwolle). Wat “Wie heeft de bal?” precies inhoud kun je hier lezen.. Ik vind het in iedergeval een erg geslaagd project en verwacht dat jullie er snel nog veel meer over gaan horen.

Advertenties

One thought on “Wie heeft de bal?”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s