Workshop akoestiek

Mocht iemand nog een workshop akoestiek willen volgen, kijk dan even snel op http://www.hifi.nl/nieuws/41155/Workshops_akoestiek_bij_Chattelin.html. Aanstaande zaterdag (10 oktober) geeft David van Olst bij Chattelin Audio Systems in Den Haag gratis workshops over akoestiek.

David van Olst is een akoestisch ontwerper met veel kennis en gevoel voor geluid en vormgeving. Een aanrader als je in de woonkamer / luisterruimte /  studio je akoestiek wil optimaliseren maar tegelijk ook smaakvol wil houden.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s