Be Careful

Ooit schreef ik op mijn oude blog over een album sessie die ik bijwoonde toen ik nog bij Sander stage liep in studio 3 van Polyhymnia te Baarn, van Tom Bakker en Eddy Zoëy (El Dio, N.D.O. featuring Eddy Zoëy). We hebben toen het album ‘Nicky’s Day Off’ gemasterd. Het album omschrijft een verhaal, zoals misschien al duidelijk te maken is uit de titel, over Nicky die een paar dagen vrij neemt van haar werk en haar dagelijkse bezigheden. Op het album komen verschillende soorten van dance muziek aanbod die vaak worden aangevuld met elektrische gitaar.

Inmiddels zijn er een paar singles van het album verschenen en was het tijd voor een nieuwe. Aan het nummer ‘Be Careful’ was wat werk gedaan en werd ik gevraagd om deze te masteren. Hier nog een foto van de sessie vorig jaar met vlnr. :  Sander van der Heide, Tom Bakker, Pier-Durk Hogeterp, Eddy Zoëy en Holger Schwedt.

studio3_eldio

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s