Lexicon goes Native

Het heeft een tijd geduurd maar kennelijk kunnen ze er niet langer meer onder uit. Het grote Lexicon, bekend van onder andere de legendarische 480 en de mooie 960L hardware galm, gaat nu eindelijk hun galm technieken verwerken in een bundel van plug-ins (check de video’s op de website).

De geruchten gaan dat de bundel zo’n $1,500 gaat kosten. Dat is een pittige prijs en voor minder geld koop je Altiverb van AudioEase wat ik persoonlijk een geweldige plugin vind. Ook is het jammer dat er nog geen demo’s beschikbaar zijn want ondanks de prijs ben ik erg nieuwsgierig naar deze plug-ins!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s