Pieter Daniël..

Alweer een aantal weken geleden kreeg ik via Saint of Sound de opdracht om het album ‘Halleluja Day’ van Pieter Daniël te masteren. De productie lag in handen van Wilkin de Vlieger en ik werd gevraagd om met de mastering het geheel nog eens af te maken. De mixen waar bijzonder goed en na overleg met Wilkin over de sound (meestal gaat dit door online een paar proefmasters uit te wisselen) zaten we al snel op één lijn.

De mastering is luid, levendig en Amerikaans geworden zonder dat het ontbreekt aan dynamiek of nuance. Op de website van Pieter vind je een paar fragmenten van het nieuwe album welke een aardig idee geven over de muziek. De sound is erg moeilijk te beoordelen via de streaming aangezien de data compressie encoding flink wat roet in ’t eten heeft gegooid.

27 November komt het album uit en mocht de muziek je aanspreken of wil je weten hoe de productie klinkt, dan kun je alvast intekenen voor het album op de website!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s