DEMI-SEQ – By Nature

Demi Seq

Een paar weken geleden werd ik benaderd door Jeremy Ebell van Dazzlin Sounds om een nieuw project van pianist Addy Scheele te masteren.

Het viertal van DEMI-SEQ bestaat uit: Addy Scheele (pianist), Hans Lass (contrabas),  Gerlo Hesselink (saxofoon) en Dennis Elderman (drums). Het album genaamd ‘By Nature’ is een fijne muzikale mix tussen fusion, soul en jazz.

De eind-mixen van de totaal 9 tracks zijn gemaakt door Jeremy Ebell en waren al van een erg hoog kaliber maar door mijn mastering heb ik het geheel nog naar een iets hoger niveau kunnen tillen.

Addy was erg enthousiast over het uiteindelijke resultaat en zijn reactie wil ik jullie niet ontnemen..

Heb net alles beluisterd, en ik ben “flabbergasted”, wat verschrikkelijk mooi! Goed in balans, alles wat erin is gestopt komt weer tevoorschijn, dynamisch, kleurrijk, doorzichtig….etc.etc. Zelfs bij “For your smiles only”, waar de vleugel het overneemt van de Rhodes, daar schrok ik altijd een beetje van die andere sound door die plots inkomende vleugel, die natuurlijk meer “bite” en “transiënten” heeft dan die softe chorus-Rhodes. Opeens is dat dan geen probleem meer… en zo zijn er wel meer momenten….helemaal goed. Hoe flik je dat? Geweldig.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s