Zirkus Zirkus

Het is een ware hit onder de kids in Nederland, ik heb het over de popgroep Zirkus Zirkus van de kindertelevisie zender Nickelodeon. Na een aantal succesvolle singles is het tijd voor een compleet album. Vorige week heb ik het album mogen masteren genaamd ‘In de tent’ waar vele stijlen waaronder Dance, Hip hop en R’n’B smakelijk worden gecombineerd. Je kan je indenken dat het mee-zing-gehalte erg hoog is, hoe oud je ook bent..

De productie lag in handen van Filip de Wilde en Andy Janssens. Beide zijn ook de mensen achter het succes van 2 Unlimited en Kate Ryan. Na goed overleg waar het heen moest met de sound heb ik het project succesvol en met veel plezier kunnen afronden.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s