Sharon Kips

Afgelopen week heb ik het nieuwe album van Sharon Kips mogen masteren. Sharon deed een aantal jaren geleden mee met het RTL-4 programma X-Factor en won uiteindelijk de finale en met haar debuut single stond ze een week daarna gelijk op de eerste plek in de hit charts.

Na een aantal jaren werd het tijd voor een vervolg op het album ’10’ en via Henk Pool en Saint of Sound kreeg ik de opdracht om het nieuwe album te masteren. Het schrijven van de liedjes is in samenwerking gedaan met bekende schrijvers als Paul Field en Chris Eaton. De mixen zijn gemaakt door Michiel Hoogenboezem, Han Nuijten en Ujang Sastramidjaja. Sharon is een geweldige zangeres die met diverse muziekstijlen bovengemiddeld uit de voeten kan. Het nieuwe album is dan ook een aangename afwisseling tussen lekkere soul liedjes, catchy pop liedjes en schitterende ballads. De kracht zit naast de diversiteit vooral in het feit dat Sharon en de liedjes een internationale sound hebben. Opmerkelijk is de laatste track op het album. Deze bevat namelijk een samenwerking met de zangeres van Clannad genaamd Máire Brennan. Het is een sfeervol Keltisch liedje geworden waar 2 stemmen bijzonder mooi samen gaan.

Met veel plezier heb ik het album afgerond en ik mag het graag nog eens terug luisteren. Van Sharon gaan we nog veel horen!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s