One World

Alweer een tijdje geleden werd ik gevraagd om een nieuwe single van Boris te masteren genaamd ‘One World’. De single is ingezet ter promotie van Beat The Heat Now, een evenement waar verschillende partijen bij elkaar kwamen om te strijden voor een stevig klimaatakkoord.

Speciaal voor deze actie was de track ‘One World’, die tevens op het laatste album Live My Life staat, aangepast en moest deze opnieuw worden gemastered. Het origineel is gemastered in de US door ‘Big Bass Brian’ of te wel, Brian Gardner. Op zijn Wikipedia pagina staat een imposante lijst van artiesten waar hij eerder voor heeft mogen masteren.

Uiteindelijk heb ik  2 verschillende masters gemaakt. Eén die ongeveer op gelijk level zat als die van Brian en één die een bescheiden gepast level had voor een pop productie. Uiteindelijk is er gekozen voor versie 2 waar ik zelf het level had bepaald en waar de dynamiek grotendeels is gewaarborgd.

Benieuwd naar de track? Check dan hier de videoclip: http://www.youtube.com/watch?v=7M3oHbMO_qE

Advertenties

One thought on “One World”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s