Samplitude & Sequoia 11 demonstratie

8 December hadden we in de grote ruimte van het pand in Soest een demonstratie van de laatste versies van het professionele audio programma Samplitude gegeven door Andre Standke van Magix. De dag werd georganiseerd door de distributeur Mafico in samenwerking met The Saint of Sound.

Tijdens de demonstratie presenteerde Andre de laatste versie van Samplitude Pro 11 en Sequoia 11 en liet zien wat de updates waren en de verschillen tussen de 2 programma’s. Als die-hard Samplitude gebruiker vond ik de updates niet erg groot. Dit komt omdat ik Samplitude als mastering programma gebruik en juist dat deel heeft geen grote veranderingen in de nieuwe versie. Samplitude 11 is voor de muziek productie wél een stuk beter geworden. Zo krijg je een heel compleet pakket waar ook het midi gedeelte deze keer goed is aangepakt. Naast de high-end editing mogelijkheden, krijg je ook nog eens hele bundel van erg goede plug-ins.

Voor mijn mastering ga ik binnenkort over naar Sequoia aangezien deze een aantal features heeft die ik toch wil gaan gebruiken. Zo is de fade editor een stukje uitgebreider, importeert hij nog meer (audio en video) formaten dan Samplitude én heb ik de beschikking tot een rechtstreekse DDP-file output.

Voor de geïnteresseerden even een paar foto’s die ik tijdens de demonstratie heb gemaakt onder de volgende link: http://www.flickr.com/photos/sandervanderheide/sets/72157623076603303/

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s