Studio update

Zoals eerder al eens genoemd ben ik op het moment bezig om mijn eigen werkruimte op te zetten in Soest. De laatste week zijn HKU stagiair Michael en ik bezig geweest met het schilderen van de ruimte en de mensen die mij op Twitter volgen hebben daar vast een paar foto’s van voorbij zien komen maar hier is nog één voor de niet-Twitteraars onder ons.

Volgende week hopen we het schilderwerk af te hebben en gaan we na het reinigen van de vloer beginnen met het opstellen van mijn apparatuur en akoestische elementen. Begin februari staan er alweer een aantal albums gepland en die hoop ik dan in mijn nieuwe ruimte te kunnen masteren.

De Duntech luidsprekers waar ik op ga masteren heb ik afgelopen week weer voorzien van laag-units en die zijn nu aan het inspelen. Het geluid van de luidsprekers is nu al bijzonder goed te noemen. Ik heb even een filmpje gemaakt van de speakers waar je een indruk krijgt van het ontwerp en grootte van deze schitterende luidsprekers.

Advertenties

One thought on “Studio update”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s