Klein maar fijn

Zoals ik al eerder op mijn blog heb gerept, ga ik in mijn nieuwe studio masteren op Duntech speakers. Eerder heb ik getwijfeld of ik daar net zoals in mijn huidige setup ook een paar kleine nearfield speakers bij moet gaan opstellen om toch zo nu even te kunnen schakelen tussen een grote en compacte speaker. Bovendien heeft het nearfield afluisteren ook een aantal voordelen wanneer je geluidsrestauraties moet uitvoeren bijvoorbeeld.

Tijdens een groot monitor speaker vergelijk, waar ik later op mijn blog op terug zal komen, kwam ik de Bose Music Monitor tegen. Een zeer compact setje luidsprekers met een stijlvolle look en een overdonderd geluid gezien het formaat. Niet zo zeer een goede nearfield om nauwkeurige werkzaamheden op uit te voeren maar wel een leuke referentie wanneer ik of de klant wil horen hoe de master bijvoorbeeld op een laptop, iPod docking station of compacte stereo set zal gaan klinken. Dat is dan ook de reden waarom ze de Duntech’s komen vergezellen!

Advertenties

2 gedachten over “Klein maar fijn”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s