Studio update 3

Tijd voor een nieuwe studio update. Deze keer met een paar fatsoenlijke foto’s gemaakt door mijn broer.

Afgelopen week hebben HKU stagiair Michael en ik een aantal akoestische panelen gemaakt die we deze week ook gelijk hebben getest en op verschillende posities hebben geprobeerd. Het verschil is enorm en een flinke aanwinst. Ze moeten nog wel even worden afgewerkt en opgehangen, het doek is in ieder geval onderweg. Tevens zullen de basstraps (in de hoek van de ruimte) opnieuw worden bekleed met dezelfde stof als de panelen zodat de ruimte wat meer als een geheel gaat ogen.

Deze week heb ik ook mijn werkstation geplaatst en de rest van de setup aangesloten met als het gevolg dat ik gisteren al de eerste mixen heb mogen masteren. Het is even wennen aan de ruimte en de luidsprekers maar door te checken op de afluistering van Sander (waar ik inmiddels al meer aan gewend ben geraakt) was goed te horen dat mijn niveau weer een trap hoger is komen te liggen.

Volgende week ga ik weer een aantal projecten masteren en ik kan niet wachten om aan de slag te gaan!

Advertenties

One thought on “Studio update 3”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s