Kluspraat

Afgelopen weken heb ik mijn eerste klussen mogen doen in de nieuwe studio, waaronder de EP ‘No Statues’ van Among This All, een mix compilatie van Flavourz (gemixt door D-Rashid & Praia del Sol, vocals by Mitch Crown), de nieuwe single van Zirkus Zirkus en die van Pieter van der Zweep (geproduceerd door Robert Dorn) genaamd ‘All I Need’ én heb ik gisteren bezoek gehad van Martijn Form (Jzzbucket) die langs kwam om zijn eerste album te laten masteren. Het is nog een beetje wennen aan mijn afluistering en ruimte maar dat gaat kennelijk niet ten koste van mijn werk. Alle reacties over mijn werk waren namelijk érg enthousiast. This is the way to go!

Deze week hebben stagiair Michael de Gans en ik ook de laatste akoestische panelen gemaakt en gestoffeerd. Ook de TubeTrap’s in de hoek van de ruimte zijn nu voorzien van zwarte stof. De zijpanelen moeten alleen nog even aan de muur komen te hangen en dat is dan het plan voor volgende week. Helaas is aan Michael zijn stage periode bij Saint of Sound een eind gekomen en ik wil hem langs deze weg nogmaals bedanken. Het was een gezellige tijd en we hebben, denk ik, veel van elkaar geleerd!

Hier onder nog even een foto van de akoestische panelen gemaakt met mijn iPhone. Binnenkort beloof ik weer een paar fatsoenlijke foto’s.

Advertenties

One thought on “Kluspraat”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s