True Grit

Vorige week had ik bezoek van René van den Belt en Douwe van der Werff die het nieuwe album van True Grit genaamd Sorrowville kwamen laten masteren. True Grit is een Americana / Country band en is ontstaan in de begin jaren 90 en ontstaan uit een lange vriendschap tussen André Laffort en René van den Belt. Douwe van der Werff kwam als opname en mix engineer mee en heeft het hele album opgenomen in zijn Gumbo Studio te Ens.

Over het resultaat was ik erg tevreden en René en Douwe waren erg onder de indruk van mijn werk, afluistering en werkruimte. Kijk beslist even op de website van True Grit want daar vind je naast muziekfragmenten en video’s ook een mooi foto verslag te vinden van de opnames sessies van het nieuwe album.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s