Rhapsody Hilversum

Vandaag ben ik even naar de hifi show geweest van Rhapsody te Hilversum. Onder de hifi / audio liefhebbers is Rhapsody geen onbekende. Rhapsody onderscheid zich als hifi-zaak doordat ze niet zomaar hifi apparatuur en speakers verkopen maar enkel het allerfijnste wat er wereldwijd verkrijgbaar is. Met deskundige adviseurs als Harry van Dalen en Michael van Polen is een bezoek aan het prachtige pand een erg leuke ervaring.

Vandaag en ook de aankomende 2 zaterdagen hebben ze in samenwerking met een aantal Nederlandse importeurs een paar shows georganiseerd waar je op de website meer over kan lezen. Vandaag stond de show in het teken van Synthesis buizenversterkers, Pathos hybride versterkers en de prachtige Sonus Faber luidsprekers. Viva Italia!

Al met al was het een morgen met veel muziek en prachtig klinkende sets. Hier onder 2 foto’s die ik even snel heb kunnen maken. Op de eerste foto zie je de nieuwe Sonus Faber Elipsa met Pathos aansturing en op de tweede foto de Sonus Faber Guarneri.


Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s