From Stage to Stage


Een aantal weken geleden kreeg ik plotseling een spoed klus om een folk album uit Ierland te masteren. Met de huidige communicatie technieken kan dat allemaal prima op afstand. De klant had de files geüpload, ik haal ze binnen samen met project data, de files master ik, ik compileer het album, maak een DDP (een soort data formaat van de CD), die DDP upload ik weer en de download link wordt direct door gestuurd naar de perserij. Op die manier kan ik het project net zo snel afhandelen als een project in Nederland!

Het album was van de traditionele Ierse muziek groep Dervish welke al vele jaren bezig zijn en een flinke naam zijn in Ierland zelf. Het album heet ‘From Stage to Stage’ en op hun website kun je een aantal liedjes beluisteren.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s