TC Electronic BMC-2

In mijn vorige blog gaf ik aan dat afluistering naar mijn mening wel een heel erg belangrijk onderdeel wil je op een hoog niveau masteren. Op dit moment gebruik ik van het merk TC Electronic de BMC-2 als monitor controller. Naast het regelen van het volume en het switchen tussen de Duntech en de Bose luidsprekers is het ook gelijk de converter die het digitale signaal van uit mijn geluidskaart omzet naar analoog geluid voor de versterkers. De converter is van uitstekende kwaliteit en de functies als Mute, Dim en Mono schakelen vind ik erg praktisch en gebruik ik dan ook regelmatig. Naast het switchen naar mono is het ook mogelijk om het side signaal af te luisteren dat is erg handig wanneer je aan side-signaal wil sleutelen bijvoorbeeld.

Op de website van TC Electronic vind je nog meer informatie over deze controller. Check: http://www.tcelectronic.com/bmc-2.asp

Advertenties

One thought on “TC Electronic BMC-2”

  1. He PD,

    Gebruik hem nu ook al een tijdje, idd een fijne controller, van mij had behalve side ook mid afluistering wel gemogen. Toch wel handig voor mastering. Ook al is dat ook prima te bereiken met de sonalksis plugins. Voor de prijs echt een geweldige converter en relaxte knoppen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s