Surrountec luidsprekers

Tijdens mijn stage een paar jaar geleden kwam Berthold Burkhardtsmaier langs bij Polyhymnia in Baarn om zijn luidsprekers te demonstreren. Berthold is de man achter het Duitse merk Surrountec welke voor zowel professionele studio’s als voor thuis gebruik luidsprekers maakt. De luidsprekers worden ontworpen om zo transparant en compleet mogelijk de werkelijke productie te laten horen. Uiteindelijk is het een uitgangspunt van vele luidspreker ontwerpers maar zelden hoor je een systeem dat ook daadwerkelijk zich kan onderscheiden door zijn transparantie en nauwkeurigheid. Speakers van Surrountec doen dat wel!

Na de demonstratie heb ik een kleine recensie geschreven op het forum van Gearslutz en tot mijn verbazing zag ik mijn quote te vinden was op de vernieuwde website van Surrountec. Dat de quote (klik hier) in het rijtje staat met de legendarische mastering-engineer Bob Ludwig maakt mij toch wel enigszins trots.

Advertenties

One thought on “Surrountec luidsprekers”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s