Marco Bakker zingt Robert Stolz in Wenen

Paar weken geleden heb ik de live opgenomen CD ‘Zingt Robert Stolz in Wenen’ van Marco Bakker voor de omroep Max gemastered. De muziek was prachtig geregistreerd en aan mij was de taak dit zorgvuldig op CD te zetten. Meer dan een beetje klank en level correctie en minimale compressie was niet nodig. Ook het gebruik van een limiter bleek overbodig te zijn en die heb ik dan ook niet gebruikt en dat hoor je! Het resultaat is een ontzettend transparant en dynamisch geluid waar bij het ‘er-bij-zijn’ gehalte erg hoog is.

21 April komt de DVD + CD combinatie van dit concert uit. Op de website van de omroep kun je een aantal fragmenten beluisteren maar wil je echt weten hoe goed deze klinkt moet je natuurlijk even de CD versie bestellen!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s