Vicoustic

Via Twitter las ik dat producer Robert Dorn bezig was de akoestiek van zijn opname ruimte te verbeteren. Toen ik een aantal foto’s keek van zijn klus werk was ik aardig onder de indruk van de looks. Uit navraag bleek het om akoestische panelen van het merk Vicoustic uit Portugal te gaan. Ik kende ’t nog niet maar het ziet er fantastisch uit en het is ook nog eens heel dynamisch te tunen door de zogenoemde ‘vari-panels’. Op de website vind je ook een simulator die grofweg een aardig advies kan geven over welke middelen geschikt zijn voor jouw toepassing en ruimte.

Ben je op zoek naar kant en klare panelen om je akoestiek aan te pakken, neem dan zeker even een kijkje naar Vicoustic..

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s