Studio pics op Gearslutz

Op het Gearslutz forum heb ik een tijd geleden eens een topic geopend om mijn werkzaamheden bij het opbouwen van mijn mastering studio te delen. Heel actief ben ik er niet mee geweest maar net heb ik 3 nieuwe foto’s geplaatst van hoe het er nu bij staat. Hier vind je het desbetreffende topic.

In het gedeelte ‘Studio construction & acoustics > Photo diaries of recording studio construction projects’ van het forum vind je meer topics over het bouwen van soms wel hele bijzondere studio bouwprojecten zoals bijvoorbeeld deze van de The Bridge Recording Studio.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s