Speaker stands

Om de Duntech en Dunlavy’s luidsprekers op de juiste afluister hoogte te krijgen gebruiken we tijdelijk Y-tong betonblokken waardoor de speakers zo’n 20 cm hoger komen te staan. De juiste hoogte plaatsing van de luidsprekers is zeker bij een D’ Appolito ontwerp erg belangrijk. De tweeter moet exact op oorhoogte gepositioneerd zijn. Alleen dan komen de kwalitatieve eigenschappen van het ontwerp zoals het fase en impuls gedrag van de luidspreker tot zijn recht.

Inmiddels hebben we voor de luidsprekers speciale stands laten maken. De stands zijn gemaakt van dik MDF hout en op een bijzondere manier gemonteerd en opgevuld met schuim en kit waardoor ze enorm massief en dood zijn geworden. Tevens zijn ze voorzien van spikes waardoor ze gekoppeld worden met de ondergrond.

Ze moeten nog even geschilderd worden maar hier een foto van de stands waar mijn Duntech luidsprekers op komen te staan.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s