The grand opening ‘Studio 41’

Afgelopen vrijdag 25 juni was het zover. Zo’n 1,5 jaar geleden besloot Sander van der Heide een groot pand te betrekken in Soest om zijn mastering werkzaamheden voort te zetten. Ook de DVD / Blu-ray Authoring van het bedrijf Pixility verhuisde mee van uit Polyhymnia te Baarn. Vrijdag was dan eindelijk de opening en konden we klanten en bekenden trots laten zien waar we zo’n 1,5 jaar druk mee bezig zijn geweest.

In die 1,5 jaar is er heel veel gebeurd met het pand. Zo is het gebouw bijna niet meer herkenbaar, zijn er een aantal huurders bij gekomen en heb ik ook mijn eigen werkruimte in het pand. Naast de 2 bedrijven The Saint of Sound & Pixility heeft Mereijn van der Heijden van het bedrijf SoundFocus een werkplek, Guido Aalbers van GieSound een ruimte om te mixen en Erik van Doorne gebruikt het pand af en toe voor werkzaamheden met zijn bedrijf Masters of Media.

Al met al was het een fantastische dag met veel gezelligheid. Hier bij nogmaals alle mensen bedankt die langs zijn gekomen. Mocht je de opening hebben gemist en wil je toch eens langskomen in ‘Studio 41’ stuur mij dan even een mailtje!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s