MOTU Microbook

Kwam RME Audio een tijdje geleden met de Babyface, nu heeft ook MOTU een kleine instap interface met vele mogelijkheden. De aantrekkelijke prijs van € 279,- (op www.thomann.de) en de gladde looks maken het een erg leuk hebbedingetje.

Check hem hier: http://www.motu.com/products/motuaudio/microbook

Advertenties

4 gedachten over “MOTU Microbook”

  1. Hi Michael,

   Je hebt gelijk, dat is wel jammer en had redelijk eenvoudig toegepast kunnen worden op het front. Al hoewel, de interface is nu zo in je tas te stoppen en met een volume regelaar op het front is het natuurlijk iets minder compact en is zo’n regelaar ook kwetsbaar bij mobiel gebruik.

   Wat ik ook jammer vind is dat de input enkel Jack connectors toe laat en geen XLR. Een multi connector die zowel Jack als XLR aan kan (MOTU gebruikt ze bij andere modellen) had veel handiger geweest. Dan hoef je niet nog eens een los verloop plugje aan te schaffen!

   Groeten, Pier-Durk

  1. Hi Efron!

   Ik heb hem zelf niet aangeschaft maar het is wel een erg leuke interface en aangezien hij gemaakt is door MOTU is de geluidskwaliteit waarschijnlijk heel goed.

   Ik post wel vaker nieuwe interessante interfaces aangezien ik vaak wordt gevraagd welke budget interfaces interessant zijn voor producers met een home studio.

   Groeten, Pier-Durk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s