PB… on the groove

Eerder dit jaar masterde ik het album ‘Wie heeft de bal?’ van Rico, Typhoon & Muppetstuff welke was gemixt door Peter Blom. Peter (a.k.a Delic) was de man achter de beats en producties van de hiphop formatie Opgezwolle welke alweer 3 jaar geleden is opgeheven. Nog altijd is Peter bezig met muziek en ook exposeert hij met zijn eigen schilderijen (check: http://www.pbpaintings.com/).

Sinds kort heeft hij ook een website / blog in de lucht waar je kunt lezen dat hij zijn ervaring als producer / mixer aanbied. Kijk hier als je wil weten waarom jij jouw hiphop productie moet laten mixen door Peter!

Foto: Henri van der Beek

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s