Benchmark topper

De afluistering voor mastering is één van de belangrijkste elementen voor het maken van beslissingen tijdens het masteren zelf. Wanneer deze niet hoogwaardig genoeg is, ben je altijd bezig met het compenseren van de tekortkomingen en dat komt natuurlijk je werk niet ten goede. Verstandig dus om je afluisterketen veel aandacht te geven.

Mijn afluisterketen bestaat uit een RME kaart, Benchmark digitaal naar analoog converter / monitor controller, Amcron Macro Reference eindversterker en de Duntech Crown Prince luidsprekers. In plaats van de Benchmark heb ik een tijd gespeeld met de TC Electronics BMC-2 welke erg flexibel en handig is om mee te werken. Qua geluidskwaliteit was de Benchmark een flinke stap vooruit. Deze gaf meer definitie en verfijning, zo was ik bijna noodgedwongen om over te gaan.

De Benchmark DAC1 is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Zo kun je hem met USB (interface) aansluiting krijgen of zelfs als voorversterker (inclusief analoog inputs) mét of zonder afstandsbediening. Ben je op zoek naar een goede DAC voor studio of thuis gebruik? Dan moet je zeker de Benchmark overwegen!

Advertenties

One thought on “Benchmark topper”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s