Puik werk van Dave Gamble

Dave Gamble van DMG Audio heeft sinds korte tijd weer een nieuwe plug-in uitgebracht. Op mijn Facebook pagina is hij al eens voor bij gekomen maar ik wil hem nog even wat extra aandacht geven aangezien de plug-in dat verdient.

Dave Gamble is zeer geruime tijd bezig geweest met de compressor opnieuw uit te vinden. Eerder deed hij dat al met de EQuality wat tot aan heden nog steeds een fantastische equalizer is. En dat is hem zeker gelukt, de Compassion is een compressor met bijna oneindig veel mogelijkheden om het geluid te compressen of te ‘shapen’.

Om te voorkomen dat ik pagina’s vol schrijf met waarom deze compressor te gek is voor wat ik doe, lijkt het me een beter idee dat je de demo gewoon even gaat downloaden (klik). Gun jezelf even de tijd met de plug-in en ik weet zeker dat je hem gaat kopen!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s